20131204

Viimeistä viedään


Viime viikon torstaina saatiin tehtyä videot loppuun. Perjantaina mentiin kuvaamaan ProBakster tyyppien kaa turistivideoita Ljubljanan linnalle. Tuli hienoja videoita kun aurinko oli just laskemassa. 

Lauantaina mentiin Lea opettajan luo syömään. Oli tosi hyvää ruokaa ja kaikki oli tosi mukavia! Sitten käytiin vielä Lean lasten kanssa laskettelutapahtumassa jossa siis myytiin kymmenissä kojuissa suksia, lumilautoja jne. Jos ois ollu rahaa niin sieltä ois lähteny vaikka mitä mukaan.

Maanantaina mentiin koululle ja palautettiin videot jotka tehtiin niille. Loppupäivä oltiin englannin tunnilla ja opetettiin Slovenialaisille Suomea.

Tiistaina piti tulla ProBaksterille mutta niillä oli joku tärkeä tapaaminen niin ei voitukkaan mennä. Mentiin sitten tutustumaan Viba filmiin joka on yks Slovenian suurimpia elokuvantuottajia. Se oli tosi iso ja hieno paikka, oli tosi mielenkiintosta päästä käymään siellä.

Tänään ollaan ProBaksterilla viimestä kertaa. Ei keretty kuvaan longboard videoita kun tänne sato ensilumi tänään. Huomenna mennään vielä käymään koululla allekirjottamassa työtodistuksia yms ja perjantai aamuna lähetään takas Suomeen!

Tähän loppuun vielä pari vanhaa kuvaa


ylä aste oli paska pörtst dei typerä laulu murjasin vitsin vitdi

Ei kommentteja :

Lähetä kommentti